Zelf fruit plukken!

Zelf fruit plukken is leuk, gezellig en leerzaam!

Er is geen fruit meer te plukken in 2017 op De Stek. Zowel de aardbeien en de bessen pluk is voorbij.

De winkel is in november 2017 alleen nog op zaterdagochtenden open!

In het volle seizoen zijn de openingstijden van de buitenwinkel: zaterdagochtend van 10-13 uur en woensdagmiddag van 15-18 uur. We verkopen dan allerlei groenten van vers van eigen tuinderij.

-U betreedt Biologisch-dynamische tuinderij De Stek op eigen risico.                        -Kinderen zijn natuurlijk welkom onder begeleiding!
-Betalen kan bij ons bij voorkeur met pin. Of anders zo gepast mogelijk kleingeld.
-Honden zijn niet welkom.
-De Stek is een rookvrije ruimte.                                                                                       
-Parkeren alleen op het erf van De Stek: s.v.p. niet op de weg in verband met de doorgang van grote machines.                                                                                         -Er zijn bijen op De Stek, zij bevruchten het fruit en zorgen daardoor voor een goede oogst

P1060619

Er wordt op De Stek allerlei fruit geteeld zoals heerlijke kruisbessen groene en rode!IMG_2547IMG_2552 Ze worden ook wel klapbessen, of kroeselen of stekelbessen genoemd. En wat wil: de een vindt de groene zoeter en de ander de rode: het hangt erg af van de rijpheid! Er zijn ook witte en zwarte bessen in de winkel.

 

Let op: Sommige mensen zijn allergisch voor bijen. Wees altijd rustig in de buurt van bijen. U bent te gast: de bijen wonen op De Stek! Komen ze op u af, loop dan rustig weg: meestal loopt u dan net in hun vliegroute en als u daar uit loopt gaan ze terug naar hun route. Als ze echt gestoord worden, kunnen ze steken. We doen dan ons best u te helpen.