Meehelpen?!

Op biologisch-dynamische tuinderij De Stek wordt er gezaaid, geplant, gewied, geschoffeld, geoogst en nog veel meer. We zijn druk in de weer met het verzorgen en oogsten van diverse groenten en fruit, zoals bospeen, verschillende soorten sla, tuinbonen, suikermaïs, aardbeien en rode bessen. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. En dan is precies en nauwkeurig werken, met zorg en aandacht voor de gewassen erg belangrijk. Het werk is aards en biedt lichamelijke uitdaging en voldoening. We werken wel veel op onze knieën….en zorgen ook voor afwisseling in de werkzaamheden.

Ons kleinschalige bedrijf heeft nu geen plaats voor scholieren of anderen.

Eventueel voor stagiaires van opleidingen. Als je tenminste geïnteresseerd bent in biologische (-dynamische) tuinbouw, kan De Stek je een leerzame, drukke en gezellige plek bieden voor door de week en/of  in het weekend met veel afwisseling. Krijg je er al zin in?

De drukste maanden zijn juni en juli. Maar ook van januari tot en met oktober valt er van alles te doen. De tijden kunnen variëren van 2 tot 38 uur per week. We zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn enige overnachtingsmogelijkheden.

Vrijwilliger worden? We zijn erg blij met vrienden van De Stek: al die mensen die ons op een of andere manier ondersteunen. Bijvoorbeeld bij de verkoop in de winkel, bij het oogsten, bij het maken en onderhouden van deze website en bij specifieke projecten. Gewoon als hobby, of ter ontspanning, voor het (samen) lekker buiten bezig zijn.  Informeer naar de mogelijkheden.

Interesse? Stuur een e-mail naar het Stekteam tav Renée Hoekendijk: info@desteklelystad.nl

De Stek hecht aan een open en positieve sfeer in het team. Verantwoord en met respect omgaan met elkaar, de grond en de gewassen…..dan telen we de lekkerste groenten en fruit!