2019: Winkel in mei weer open!

De buitenwinkel is nu gesloten voor de winter 2018/2019. Wanneer we weer open gaan is nog niet bekend.

In het seizoen zijn we open op woensdag van 15-18 uur en zaterdag van 10-13 uur.

Er is dan van alles: lekkere sla, heerlijke boontjes, mooie kolen en allerlei andere groenten vers van de tuinderij of anders aangevuld door collega’s.  Elke week is er wel iets anders! Laat u verrassen en eet met het seizoen op De Stek mee! Betalen bij voorkeur met pin.

We hopen u te ontmoeten om lekkere supervers geoogste groente en fruit met u te delen. En samen te genieten van  biologisch-dynamische vitaliteit.

De winkel is een buitenwinkel op het erf en als het regent deels onder een afdak.  We zijn open tijdens ons seizoen van mei tot in november. Wees van harte welkom!
Wilt u zelf zakjes, bakjes en boodschappentas meenemen? Extra zakjes, tasjes, wel schoon, zijn ook welkom. We kopen geen verpakkingsmateriaal.
Winkel1
Elk jaar verbouwen we vele soorten sla, peultjes, bospeen, courgette, tuinbonen, bloemkool, broccoli, sperziebonen, suikermais, pompoen en aardbeien, rode bessen, pruimen en kersen. En we telen ook vele andere groenten. Bijvoorbeeld: bietjes, doperwten, pastinaak, sugar snaps, zilverstelen, en butternuts. Te veel om op te noemen! Collega’s leveren tomaten, komkommers, paprika’s en aardappels.

Kent u verse kapucijners, sojaboontjes, mizuna, aardperen of lampionbes? Vergeten groenten, bijzondere groenten, buitenlandse groenten of gewone Nederlandse groenten: allemaal verkrijgbaar in onze winkel, vers van de tuinderij.
Wat er is als u komt? Dat wisselt met de voortgang van het seizoen, het weer, de stand van het gewas en de vruchtwisseling: laat u verrassen! Ons assortiment vullen we zo nodig aan met groenten van collega biologische telers uit de polder.