2017: Winkel: nu gesloten, weer open in 2018!

De winkel is nu gesloten voor 2017. We zijn er weer in 2018, waarschijnlijk begin mei.

We waren 2017 voor het eerst open in december: nog nooit ging het seizoen zo lang door: een combinatie van geplande late groenten en een redelijk zacht najaar. We hadden nog pompoen, sla, andijvie, koolrabi, en worteltjes. En allerlei andere groenten vers van de tuinderij. Elke week is er wel iets anders bij! Laat u verrassen en eet met het seizoen op De Stek mee! Betalen bij voorkeur met pin.

Het winkelseizoen 2017 is voorbij. In 2018 kunt u weer bij ons terecht, wanneer precies bepaalt o.a. het weer, maar we verwachten begin mei. We hopen u dan te ontmoeten om lekkere supervers geoogste groente en fruit met u te delen. En samen te genieten van  biologisch-dynamische vitaliteit.

De winkel is een buitenwinkel op het erf en als het regent deels onder een afdak.  We zijn open tijdens ons seizoen van half mei tot en met 2 december. Wees van harte welkom!
Wilt u zelf zakjes, bakjes en boodschappentas meenemen? Extra zakjes, tasjes, wel schoon, zijn ook welkom. We kopen geen verpakkingsmateriaal.
Winkel1
Elk jaar verbouwen we vele soorten sla, peultjes, bospeen, courgette, tuinbonen, bloemkool, broccoli, sperziebonen, suikermais, pompoen en aardbeien, rode bessen, pruimen en kersen. En we telen ook vele andere groenten. Bijvoorbeeld: bietjes, doperwten, pastinaak, sugar snaps, zilverstelen, en butternuts. Te veel om op te noemen! Collega’s leveren tomaten, komkommers, paprika’s en aardappels.

Kent u verse kapucijners, sojaboontjes, mizuna, aardperen of lampionbes? Vergeten groenten, bijzondere groenten, buitenlandse groenten of gewone Nederlandse groenten: allemaal verkrijgbaar in onze winkel, vers van de tuinderij.
Wat er is als u komt? Dat wisselt met de voortgang van het seizoen, het weer, de stand van het gewas en de vruchtwisseling: laat u verrassen! Ons assortiment vullen we zo nodig aan met groenten van collega biologische telers uit de polder.